Speeddating, hoe gaat dat eigenlijk?

Het spreekt je wel aan om op 1 locatie, in 1 avond meerdere leuke mensen te ontmoeten van wie je zeker weet dat ze single zijn? Dan is inschrijven voor een avondje speeddating in Gent zeker iets voor jou!

Nieuwsgierig hoe onze speeddates verlopen? Lees dan maar even verder...

Speeddating in Gent, dat gaat zo

De cinema in Gent, die ken je vast wel. Vlakbij deze vlot bereikbare locatie staat de SmartVibes speeddate moderator je op te wachten in een trendy lounge bar in de buurt, want café Bloomingdales is onze vaste locatie voor speeddating in Gent!

Je krijgt meteen al 2 drankbonnetjes zodat je nog even rustig van een drankje kan genieten voor we van start gaan. Wanneer alle deelnemers gearriveerd zijn, geeft de moderator een volledige uitleg over het verloop van deze speeddating avond. Stel gerust al je vragen want hij/zij blijft de hele avond ter plaatse om de speeddating in Gent te organiseren en een gemoedelijk sfeertje te creëren.

Klaar?
Dames, zoekt u maar een tafeltje uit want de heren komen er zo aan. Je zal 7 minuten met elkaar kennis maken en wanneer de gong slaat, schuiven de heren door naar een volgend tafeltje en een volgende te ontmoeten single dame. Op het einde van de avond heeft iedereen zo minstens 7 leuke singles ontmoet.

7 minuten, is dat niet weinig?

Neen hoor!

Het is bewezen dat 7 minuten ruim voldoende zijn om een eerste indruk op te doen van de persoon die over je zit. Praat dus gerust over koetjes-en-kalfjes of stel wat leuke vragen want tijdens een speed dating moet je eigenlijk alleen te weten komen of het "klikt".

Lijken de 7 minuten wel erg kort? Dat is een goed teken, want dan vind je de persoon tegenover je vast heel interessant. Die duid je dus best aan!

En klikt het iets minder, dan hoef je ook slechts 7 minuten van je tijd met die persoon door te brengen. Dat is een heel pak minder dan een first date met iemand die je misschien enkel nog maar online gesproken hebt en die je eigenlijk bij nader inzien, toch niet zo ligt, nietwaar?

Je praat dus wat, en dan?

Voor je ligt een papier klaar, waar je best de voornaam en de eerste letter van de familienaam van de vrijgezel over je noteert en enkele trefwoorden die in het gesprekje voorkwamen.

Na de speeddating in Gent zal je immers thuis via de website aanduiden wie indruk op je heeft nagelaten en wie je graag tijdens een persoonlijke date beter wil leren kennen.

Hoewel 7 ontmoetingen niet zo veel lijken, kan het achteraf best verwarrend zijn of je nu met Sofie of Sofia over die wereldreis gesproken had, dus notities nemen tijdens je speeddating in Gent is beslist verstandig. Je wil toch zeker zijn dat je met de juiste persoon op date vertrekt?

Wat gebeurt er na de speeddating in Gent?

Thuis duid je via de website aan met wie je graag nog eens zou afspreken en dat doen de andere deelnemers ook. Enkel wanneer de interesse wederzijds is, worden contactgegevens uitgewisseld en dan is het aan jou om de telefoon te nemen en een date te plannen met je favoriete vrijgezel!

Klinkt tof, maar toch nog enkele vragen?

Lees nog veel meer over speeddating in Gent, Antwerpen, Leuven, Hasselt of op een van onze andere locaties in Vlaanderen op de SmartVibes website. Je vindt er onder ander extra uitleg over speeddating en over onze evenementen, maar ook reacties van vorige deelnemers. 

Ook de SmartVibes Facebookpagina is zeker een bezoekje waard. Je vindt er handige tips, leuke weetjes en je maakt er elke week kans op een gratis deelname.

 

Tot binnenkort dan op een speeddating in Gent?

Go up

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.